Vragen? WhatsApp ons!

Mogelijkheden

Hoe gaat Beleggingspanden-financiering te werk?

U hebt besloten te willen investeren in een beleggingspand. Hoe gaat dit in zijn werk? Wij vertellen u graag over onze werkwijze.

1

Aanmelden

Op onze website kunt u zich aanmelden. Vervolgens neemt uw persoonlijke financieel specialist contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor te Oirschot. Dit gesprek is overigens geheel vrijblijvend.

2

Contact

Wij nemen binnen 24 uur contact op en gaan uw wensen bespreken. Daarna ontvangt u van ons een voorstel op schrift. Gaat u akkoord met dit advies? Dan ontvangt u een bemiddelingsovereenkomst. Gaat u een bemiddelingsovereenkomst met ons aan dan is dit altijd op basis van no cure no pay. Leveren wij niet wat wij beloven? Dan behoeft u geen nota te voldoen.

3

Mogelijkheden onderzoeken

Zodra wij uw bemiddelingsovereenkomst getekend retour hebben ontvangen, werken wij een kredietvoorstel uit voor de financiers waar wij mee werken. Soms werken wij dit uit in een andere taal gelet op de contacten in het buitenland. Wij sturen het krediet rapport naar onze financiers en ontvangen de voorstellen op uw aanvraag.

4

Aanvraag indienen

Samen met u kijken we naar de concrete ontvangen financieringsmogelijkheden. Vervolgens selecteert u samen met uw financieel specialist de bank of financier waarbij u de financiering van uw beleggingspand wilt onderbrengen. Uw specialist dient uw aanvraag vervolgens officieel in bij de door u gekozen financier.

5

Afronding financiering

Zodra de financier een definitief akkoord heeft gegeven, stuurt uw financieel specialist de stukken naar de notaris en krijgt u de gelden uitgekeerd via de notaris van uw keuze. Bij een aankoop of herfinanciering verrekend de notaris de ontvangen bedragen.

Waarom Beleggingspanden-financiering.nl?

Leer hier meer

Tot 80% gefinancierd

Wij financieren tot 80% van de marktwaarde van het door u gekozen beleggingsobject. Vaak kunt u met 20 a 30% eigen inbreng al overgaan tot aankoop van een beleggingspand. Het restant financiert u via ons kantoor. Zo behaalt u maximaal resultaat met een minimale eigen inbreng. Uw spaarrekening brengt u over het algemeen niet veel rendement, maar met een beleggingspand kunt u vaak al een rendement behalen van 7 a 8%. Wanneer u vreemd vermogen leent wordt het rendement op uw eigen vermogen alleen maar hoger.

Hoog rendement, laag risico

Veel van onze klanten behalen op hun beleggingspanden in grote steden een rendement van 7 a 8% op hun eigen ingebrachte geld. Een rendement van 12% komt ook voor, maar dan wordt er gebruikt gemaakt van geleend geld bijvoorbeeld in de vorm van een hypotheek. De grote vraag naar huurwoningen maakt van uw belegging in vastgoed over het algemeen een veilige investering.

Uw financieel specialist van Beleggingspanden-financiering.nl werken op basis van no cure, no pay. Wij doen dit omdat wij weten dat wij voor de meeste beleggers echt iets kunnen betekenen.

Benieuwd naar uw rendement?

Een netwerk van mogelijkheden

Ons uitgebreide netwerk van financiers (>30 partijen in binnen- en buitenland) geeft u talloze mogelijkheden om uw beleggingspand te financieren. Wilt u een hypotheek op uw tweede huis, een financiering van uw recreatiewoning of juist een hypotheek op uw bedrijfspand of beleggingspand? Binnen ons netwerk vindt u altijd een geschikte financier die perfect aansluit bij uw pand en uw wensen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Herfinanciering

Zoekt u een partij die u tegen aantrekkelijke condities een herfinanciering kan aanbieden van uw bestaande portefeuille? Een bank zal u vaak geen scherp aanbod meer willen doen gelet op de nieuwe regelgeving en de bijbehorende kapitaaleisen. Voor een niet-bancaire financiering bent u bij ons aan het juiste adres. Een niet-bancaire financiering of particuliere hypotheekverstrekking biedt u vaak zeer aantrekkelijke voorwaarden op het gebied van rente en aflossing. Daarnaast is het proces helderder en sneller dan bij een bank. Ook zijn de mogelijkheden van uitbreiden van een portefeuille beter. Veel klanten melden zich dan ook bij ons om te kunnen uitbreiden omdat hun huisbankier dat simpelweg niet meer doet.

Uw portefeuille uitbreiden

Wij helpen u zoals aangegeven graag bij het uitbreiden van uw portefeuille. Wij hebben een ruime ervaring in het opnemen van overwaarde op uw bestaande vastgoed investeringen om deze vervolgens in te brengen binnen een nieuwe aankoop. Een bestaand beleggingspand of ander onroerend goed kan namelijk als dekking dienen voor een nieuwe aankoop. Zo zijn de mogelijkheden om uit te breiden via ons kantoor zeer uitgebreid. Dat komt met name omdat wij niet werken met slechts 1 financier. Wij kunnen daarom gebruik maken van aanbiedingen van diverse financiers. Eventueel combineren wij dat om een uitbreiding voor u mogelijk te maken.

Wilt u een nog beter rendement op uw vermogen? Met ons deskundig advies helpen wij u graag een weloverwogen en rendabele beslissing te nemen.

Vrijblijvend advies

Als u op het punt staat om de mogelijkheden van een financiering op uw beleggingspanden te onderzoeken zult u merken dat er in Nederland een zeer beperkte keuze is. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en alle mogelijkheden overziet, staan wij u graag te woord tijdens een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit gesprek kijkt uw persoonlijke financieel specialist naar uw situatie en bespreekt hij /zij met u de bijpassende beleggingsmogelijkheden. Dit gesprek kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Baarn plaatsvinden.

Omdat wij exclusieve contracten hebben met financiers in binnen- en buitenland kunnen wij een gedegen afweging maken samen met u.

Ook nieuwsgierig naar uw mogelijkheden om commercieel vastgoed te financieren? Bel onze vastgoed- en financieringsexperts!