Vragen? WhatsApp ons!

Over ons

Kantoor Oirschot

Beleggingspanden financiering

Beleggingspanden-financiering.nl Zuid te Oirschot is ontstaan vanwege de enorme vraag in het zuiden van Nederland naar financieringen voor panden die verhuurd gaan worden. Met de aangename aanpak van Peter wordt u voorzien van de meest scherpe hypotheek voor uw project. Of dit nu gaat om een ontwikkeling, een tijdelijke overbrugging of de reguliere verhuur van een pand, Peter weet de wegen te vinden om voor iedereen een passende financiering te vinden. 

Vrijblijvend contact

Inmiddels is het gelukt

25 specialisten met een uitgebreide ervaring in zowel de financiële- als de vastgoedsector staan u graag te woord en adviseren u over de financieringsmogelijkheden die specifiek bij uw situatie passen. Onze praktijkgerichte aanpak onderscheidt ons van andere partijen: wij financieren op het object en hanteren geen inkomenseis. Op dit moment werken er 25 specialisten in het financieren van beleggingspanden. Zij denken mee vanuit de praktijk en houden uw wens als uitgangspunt binnen het advies.

Profiel Linkedin

8.8

Score

Wij krijgen gemiddeld een 8.8 van onze klanten.

250

Gefinancierd

Wij financieren jaarlijks circa 250 miljoen euro.

85%

Terugkerend

85% van onze klanten komen terug voor een tweede aanvraag.

Onze visie en missie

Onze visie is om onze producten en diensten op het gebied van financiering van beleggingspanden zo te leveren dat hierin de wens van de klant centraal staat. Onze ruime kennis en ervaring in de vastgoed- en financiële sector staan garant voor een allesomvattende aanpak, waarbij het startpunt altijd uw wens is.

Een speerpunt van onze werkwijze is onze uitstekende service. Dit speerpunt zien wij steeds terugkomen in reviews van klanten. Onze specialisten kunnen u snel en adequaat helpen in elke situatie en staan steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onze tarieven zijn scherp gelet op ons hoge niveau van service aan onze klanten. Onze efficiënte manier van werken en ons betrouwbare netwerk stellen ons in staat onze uitstekende service tegen concurrerende tarieven aan te bieden.

Onze missie is dan ook om onze klanten volledig te begeleiden en adviseren bij de financiële keuzes die zij maken bij de aanschaf van beleggingspanden.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Probeer het opnieuw

The form contains errors

Ons netwerk

Onze klanten profiteren van ons uitgebreide netwerk aan financiers in zowel binnen- als buitenland. De grote hoeveelheid en grote verscheidenheid aan financiers maakt ons wendbaar en zorgt ervoor dat wij uw financiering steeds op uw wensen kunnen afstemmen. Waar grote organisaties als banken het vaak laten afweten, springen wij in op kansen en zetten wij deze wendbaarheid in om u een financiering op maat aan te bieden.

Doordat wij werken met exclusieve contracten met financiers en vermogende partijen in binnen- en buitenland kunnen wij de meeste vastgoedbeleggers bedienen met hun wens als uitgangspunt.

Weet u al hoe u wilt beleggen, heeft u al een pand op het oog? Hoe u ook wilt beleggen, wij maken het mogelijk! Uw persoonlijke adviseur staat klaar voor een vrijblijvende bespreking van uw mogelijkheden en kansen.